Η εταιρία

Η Printsol ξεκίνησε ως μιμα εταιρεία επορίας υλικών για τον κλάδο των Γραφικών Τεχνών. Η διαρκής αναζήτηση καθώς και η συνεχής εξέλιξη μετέτρεψαν την Printsol σε μια εταιρεία που μετρά ήδη την παρουσία της σε αρκετούς  κλάδους όπως Εκτυπώσεις Offset, Φλεξογραφία, Απορρυπαντικά, Χρώματα & Δομικά Υλικά κα.

Όραμα

Όραμα μας είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων με γνώμονα και σεβασμό στα αυστηρα κριτήρια που θέτονται σε επίπεδο περιβαλλοντικής συνείδησης και κοινωνικής συνεισφοράς

Στόχοι

Στρατηγικές Συμμαχίες

η Printsol παρά τη συνεχή οργανική της εξέλιξη, δεν επαναπάυεται. Στα πλαίσια της ποιοτικής εξέλιξης των υπηρεσιών που προσφέρει συνάπτει στρατηγικές συμμαχίες με έμπιστους-πιστοποιημένους μεταφορείς, αξιόλογους επιστημονικούς-τεχνικούς συνεργάτες, δημιουργόντας έτσι μια ροή στις παρεχόμενες υπηρεσίες, γεγονός που σταδιακά την καθιερώνει  στη συνείδηση των πελατών της ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Έχοντας ως βάση τις ανάγκες των πελατών της, προσανατολίζεται και εστιάζει συνεχώς

στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, ενσωματώνοντας μοντέλα και τεχνικές που πρωτίστως ικανοποιούν τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων εταιρειών.

Αναζήτηση προϊόντων

Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών της και παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς καθώς και τις αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για τα διάφορα υλικά, η Printsol αναζητεί και προτείνει στους πελάτες της βςλτιωμένα, πιστοποιημένα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και εναρμονισμένες πλήρως  με την υπάρχουσα νομοθεσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα θέλατε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας; Μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα.
Επικοινωνήστε μαζί μας